Partners

Succesvolle samenwerkingen

Trends Gazellen nomineerde BREEX Europe NV als 4de snelst groeiende bedrijf binnen haar categorie op basis van de behaalde cijfers in 2020.

KBC Autolease maakt deel uit van de KBC Groep. Met een vloot van ruim 50.000 wagens zijn we een vooraanstaande speler op de Belgische autoleasemarkt. Als pionier in multimobiliteit zetten we ook sterk in op alternatieve vervoersmodi.

G&V Energy Group, aanbieder van innovatieve mobiliteitsoplossingen via een professioneel netwerk van tankstations met een duidelijke commitment naar duurzaamheid.

Welke Xerox multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer u ook kiest, u profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, betrouwbare papierverwerking, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen.

Xerox Financial Services heeft als doel de beste financiële oplossingen te bieden die aansluiten aan uw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan facturatie op maat en de beschikbare expertise en ‘know how’op het gebied van financiering en documentenbeheer.

Star Charge, legt zicht toe op het onderzoek naar en de ontwikkeling van oplaadtechnologie en de productie van apparatuur voor elektrische en plug in hybride voertuigen.

Aanbieder van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, SsangYong en Abarth. Waaslandmotor is officiële partner van BREEX en verdeelt samen met BREEX Smartchargers laadpalen voor hun klanten.

Jaguar Asse, al jarenlang de grootste concessie van de Benelux, is een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw bestaat. Jaguar Asse is officiële partner van BREEX en verdeelt samen met BREEX Smartchargers laadpalen voor hun klanten.

Land Rover Asse, al jarenlang de grootste concessie van de Benelux, is een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw bestaat. Land Rover Asse is officiële partner van BREEX en verdeelt samen met BREEX Smartchargers laadpalen voor hun klanten.

BNP Paribas Leasing Solutions Belgium helpt bedrijven hun activiteiten op een duurzame manier te ontwikkelen door hen financiering en leasing oplossingen op maat aan te bieden.

Of u nu een ondernemer bent die apparatuur wil leasen en zijn liquiditeit niet wil aantasten of een handelaar die voordelige verwerking en snelle cash flow waardeert, u kunt uw financiële horizon eenvoudig uitbreiden met GRENKE.

Alfen N.V. is een Nederlandse beursgenoteerde onderneming. De onderneming is opgericht in 1937 als een fabriek van hoog- en laagspanningsapparaten.

Sinds 1978 is Volvo Charels de Referentie in Lokeren voor Volvo wagens. Volvo Charels is officiële partner van BREEX en verdeelt samen met BREEX Smartchargers laadpalen voor hun klanten.

Hewlett-Packard is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Het aanbod loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening.

De Confederatie Bouw verdedigt en adviseert bedrijven uit bouwsector. En dat zowel op nationaal, als op regionaal en lokaal niveau. Samen met BREEX werken zij aan de digitalisatie van de bouwsector.

Ontdek het opwindende universum van BMW in een verbluffend staaltje architectuur bij Bilia Verstraeten in Lochristi. BMW MINI Bilia Verstraeten  is officiële partner van BREEX en verdeelt samen met BREEX Smartchargers laadpalen voor hun klanten.

Konica Minolta Holdings is een Japans bedrijf dat actief is op het gebied van printers, medische beeldvorming, optische instrumenten en meetgereedschappen.